Gezocht: Oeteldonkse carnavalsherinneringen ‘van keinds af aon’

Het thema van carnaval 2018 is Oeteldonk, Van Keinds Af Aon en daar horen een heleboel herinneringen bij. De Oeteldonksche Club is op zoek naar jouw herinneringen. ‘Uit je jeugd, toen je nog met je ouders op sjouw ging. Of met je clubke, waarmee je elk jaar weer een onvergetelijk carnaval beleeft’, meldt de Oeteldonksche Club in de oproep.

De vereniging is voor het nieuwe Oeteldonk magazine op zoek naar jouw ‘mooiste, meest ontroerende of humoristische herinnering aan Oeteldonk’. Denk aan jouw persoonlijke beleving van carnaval in ons mooie Oeteldonk, of een traditie met familie en vrienden of bijvoorbeeld het het moment waarop jouw liefde voor Oeteldonk begon. Herinneringen met een lach of juist met een traan.

Stuur in!
Heb jij een bijzondere rood-wit-gele herinnering die je graag met het magazine wilt delen? Laat het weten via magazine@oeteldonk.org of post een reactie onder de Facebook-post van Oeteldonks Féésbuukske.

| Aangepast: 3 november 2017 - 19:09
Delen:
Deel Gezocht: Oeteldonkse carnavalsherinneringen ‘van keinds af aon’ naar Google+