Nieuwe Oeteldonk-app: ‘alles onder één app’

Sinds zaterdag is de nieuwe Oeteldonk-app voor iPhone en Android smartphone beschikbaar. In de app vind je onder andere de agenda, nieuws protocol-informatie en evenementen. Door de app te downloaden heb je al deze informatie onder één knop.

De app verandert tijdens carnaval niet qua vorm, maar wel qua inhoud van het menu. Nu vind je in het menu 11-11 en het Kwèkfestijn (waar zaterdag de loting van was), maar als deze evenementen geweest zijn zal bijvoorbeeld de Grote Optocht getoond worden. Zo heb je altijd de laatste praktische informatie bij de hand.

Push-meldingen en enquetes
Bij het installeren van de app kun je aangeven of je meldingen wil ontvangen en wil deelnemen aan enquetes, zoals die rond 11-11. De inhoud van de meldingen is niet bekend. In het overzicht staat een Boerenparrelement-vergadering, maar hiervan is niet bekend of dit een test was of dat deze in de toekomst ook verstuurd gaan worden.

Eerste reacties: ‘Kei gaef’
In de korte tijd dat de app live staat zijn de eerste reviews gegeven. Zo merkte Dewi Williams de Android-app op en noemt het ‘overzichtelijker dan de website’. Marcel houdt het kort maar krachtig: ‘Kei gaef’.

Download de app:
Oeteldonk App in Apple Store (voor iPhone)
Google Play Store (voor Android smartphones met Android-versie 4.0 of hoger)

Het is de tweede keer dat de Oeteldonksche Club een app uitbrengt, eerder ontwikkelde het de OetelApp.

| Aangepast: 5 november 2017 - 08:37
Delen:
Deel Nieuwe Oeteldonk-app: ‘alles onder één app’ naar Google+