Bossche Groenen: statiegeld op plastic glazen tijdens carnaval

De partij Bossche Groenen stelt onder het motto ‘GLAASJE OP….OPNIEUW VULLEN DAN!’ voor om tijdens carnaval statiegeld op harde plastic glazen te zetten en zo glazen te laten hergebruiken, in plaats van afval te creëren.

Volgens de partij heeft het hergebruik meer voordelen, dan enkel de beperking van afval. “Het invoeren van statiegeldbekers heeft naast het terugdringen van afval nog een aantal voordelen: Drinkt comfortabeler, Kan hergebruikt worden tijdens andere evenementen, Kan voorzien worden van reclame en het Kan een echt ‘festivalcollectors-item’ worden!”, aldus de partij op Facebook.

Foto: Pexels.com

| Aangepast: 7 november 2017 - 12:47
Delen:
Deel Bossche Groenen: statiegeld op plastic glazen tijdens carnaval naar Google+