Stem vanaf 20 november op de Top 11×11

De Hendjes, Ooit of toch Blauw? Wat is voor jou hét Oeteldonksche nummer allertijden? Vanaf 20 november kan er gestemd worden op deze nummers en nog vele anderen. Daar zal net als vorig jaar een lijst uit volgen: de Top 11×11.

Het stemmen is eenvoudig. Stel op de website van de Top 11×11 een lijstje samen van jouw persoonlijke top 11, waarbij het nummer op de eerste plaats jouw favoriet is. Per persoon mag 1 keer gestemd worden, aldus de organisatie. Stemmen kan tot en met 18 januari.

Uitzending
De lijst zal, net als de grote broer de Top 2000, vanuit stadscafé de Basiliek gepresenteerd worden. Op zaterdag 3 februari vanaf 9:11uur. Er is een vrije inloop, maar een bijdrage aan de uitzending is mogelijk. “As ge ôk nog ’n kort verhaol hèd bij ’n bepaold nummer, Dan mèlde oe èige aon via info@top11x11.nl”. Oftewel meld je via het emailadres.

| Aangepast: 12 november 2017 - 20:01
Delen:
Deel Stem vanaf 20 november op de Top 11×11 naar Google+