FC Den Bosch en RKVV Nulandia gaan samenwerken

FC Den Bosch wil zich profileren als een actieve, maatschappelijk betrokken partner in de stad en regio. Een duurzame samenwerking met amateurverenigingen vormt hierbij op sportief vlak een belangrijke hoeksteen. Talentontwikkeling staat centraal en een bijdrage leveren aan het verhogen van het niveau van het amateurvoetbal in de regio is een concreet uitgangspunt. Dit gevoel wordt versterkt nu de club sinds dit seizoen de voetbalopleiding weer onder haar eigen vleugels heeft genomen en actief uitdraagt onder de naam ‘FC Den Bosch Jeugdopleiding’.

De Bossche club is de afgelopen periode gestart met een traject waarbij zij de banden met de amateurverenigingen in de regio wil aanhalen en versterken en is er trots op dat zij RKVV Nulandia als partner mag presenteren binnen het beleid ‘samenwerking amateurclubs’.

‘Logische keuze’
Vice-voorzitter Corné van Lokven is namens RKVV Nulandia content met de samenwerking: “RKVV Nulandia verheugt zich op de samenwerking met FC Den Bosch. Wij hopen op deze manier onze jeugdafdeling te kunnen ondersteunen en verder te verbeteren met de kennis vanuit een betaald voetbalorganisatie. Als dorpskern die onderdeel uitmaakt van de gemeente ‘s-Hertogenbosch is het voor ons een logische keuze om de samenwerking met FC Den Bosch aan te gaan.”

Met hart en ziel
Nulandia bestaat dit jaar 75 jaar en dat de start van deze samenwerking hiermee samenvalt is een mooie bijkomstigheid. RKVV Nulandia is een bloeiende vereniging met ca. 650 leden. De vereniging heeft sterke verbondenheid met het dorp en wordt gerund en ondersteund door een grote groep vrijwilligers die met hart en ziel de club helpen waar nodig.

FC Den Bosch en RKVV Nulandia zullen de samenwerking aanstaande vrijdag (30 maart), voorafgaand aan het duel met MVV Maastricht, in Stadion De Vliert ondertekenen. Tevens is RKVV Nulandia die avond ‘Club van de week’ en met een afvaardiging vertegenwoordigd op de tribunes.

| Aangepast: 29 maart 2018 - 19:56
Delen:
Deel FC Den Bosch en RKVV Nulandia gaan samenwerken naar Google+