Muzikaal optreden op 9 juni in stadskantoor Den Bosch

Een openstelling van het Stdskantoor en de aanwezigheid van verschillende ambtenaren in het weekend is niet gebruikelijk. Toch gaat op zaterdag 9 juni om 13.30 uur de draaideur van het Stadskantoor (Wolvenhoek) open. Voor muziek in de gazen publiekshal.

“Van 14.00 – 16.00 uur kunt u getuige zijn van een bijzonder, gratis en eenmalig muzikaal optreden van ambtenaren”, aldus de gemeente. En daarbij belooft het een bijzonder gastoptreden!

Op de website licht de presentator van het concert, Jan de Wit, een tipje van de sluier op. “Klassiek en modern wisselen elkaar af, waarbij de piano een centrale rol vervult. Maar we krijgen ook het vocaal ensemble ‘DubbelZes’ op bezoek en de zojuist gefuseerde Harmonie Cathrieux zorgt voor de apotheose. En niet onbelangrijk, zorg dat je op tijd bent, want de opening is een gastoptreden van – laat ik zeggen – een vrouw die eigenlijk pas recent in ’s-Hertogenbosch woont, winnares was van de nacompetitie van het Kwekfestijn 2017, met name door de unieke positie van haar man nogal sterk verbonden is met ’s-Hertogenbosch, maar ook vooral als zangeres de First Lady van ’s-Hertogenbosch genoemd mag worden. Meer zeg ik niet…”

Programma:

  • 13.30 uur          Inloop
  • 14.00 uur          Aanvang concert/welkom
  • 16.00 uur          Afsluiting

Bron:  Gemeente ‘s-hertogenbosch

| Aangepast: 1 juni 2018 - 16:46
Delen:
Deel Muzikaal optreden op 9 juni in stadskantoor Den Bosch naar Google+