Voorstel Theater aan de Parade naar gemeenteraad Den Bosch

In juli 2017 besloot de raad om een alternatief nieuwbouwplan voor Theater aan de Parade uit te werken. De eerste resultaten deelde het college in maart 2018. Nu presenteert het college een uitgewerkt plan (Functioneel Ontwerp) en een kredietvoorstel binnen de kaders van de raad.

Er ligt nu een Functioneel Ontwerp, laat de gemeente weten op hun website. Dit laat zien hoe en waar de verschillende functies in het gebouw terecht komen. En hoe de logistiek is geregeld. Binnen dit programma past een grote zaal met 900 à 1.000 zitplaatsen. En een multifunctionele ruimte/ tweede zaal op de tweede verdieping. Deze zaal heeft 450 à 500 zitplaatsen op een uitschuifbare tribune of 1000 staanplaatsen.

Lees verder bij Gemeente ‘s-hertogenbosch

| Aangepast: 1 juni 2018 - 16:42
Delen:
Deel Voorstel Theater aan de Parade naar gemeenteraad Den Bosch naar Google+