Uniek e-Sports duel: New Heroes vs. Cavs Legion

Nederlandse recordkampioen neemt het in uniek E-sports duel op tegen Amerikaanse grootmacht.

Augustus is normaliter geen maand voor clubbasketball, maar op dinsdag 7 augustus neemt New Heroes Basketball het op tegen niemand minder dan Cavs Legion, het e-sports team van NBA grootmacht Cleveland Cavaliers. De Amerikaanse supersterren treden niet fysiek in de Maaspoort aan, maar de clubs zullen online de degens kruisen. Een uniek e-sports duel ligt in het verschiet dat over de hele wereld online door liefhebbers gevolgd zal worden.

De Nederlandse recordkampioen is sinds kort actief in de wereld van e-sports en dit pakt meteen goed uit. Zo werd eerder Argil Randon als eerste Nederlandse basketball e-sporter aangetrokken en konden fans het in de Maaspoort met de game NBA 2K18 opnemen tegen selectiespelers als Anthony Marshall.

Argil zal zich op 7 augustus meten met Brandon Raudenbush die internationaal beter bekend is als ToXsiK. Deze Amerikaanse e-sporter behoort tot de absolute wereldtop en is een van de sterspelers van Cavs Legion.

Fans en geïnteresseerden die dit unieke duel willen meemaken zijn 7 augustus van harte uitgenodigd bij New Heroes Basketball in de Maaspoort. De wedstrijd start om 20.00u en de deuren gaan vanaf 19.00u open. Natuurlijk is het duel ook online te volgen via het Twitch kanaal van de club.

| Aangepast: 27 juli 2018 - 18:50
Delen:
Deel Uniek e-Sports duel: New Heroes vs. Cavs Legion naar Google+