FC Den Bosch wint eerste uitwedstrijd van FC Volendam: 1 – 2

FC Volendam heeft in de competitie een nederlaag geleden tegen FC Den Bosch. In Volendam kwam het team te kort met 1 – 2 op het scorebord als resultaat.

Bij rust stond het nog 1 – 0. De wedstrijd werd in de 21e minuut geopend met een treffer van thuisspeler Joey Veerman. De andere doelpunten vielen aan de kant van Den Bosch. Oussama Bouyaghlafen via een kopbal in 48e en Rauno Sappinen (79′) vonden het net.

Gele kaart

Tijdens de wedstrijd kwam de gele kaart meerdere malen tevoorschijn, waarbij tweemaal aan Volendamse zijde. Deze gingen naar Joey Veerman (47′) en teamgenoot Daan Klinkenberg (76′.) Bij FC Den Bosch kreeg Kevin Felida (87′) ‘een gele’.

Bekijk hier de samenvatting bij Fox Sports.

| Aangepast: 17 augustus 2018 - 23:45
Delen:
Deel FC Den Bosch wint eerste uitwedstrijd van FC Volendam: 1 – 2 naar Google+