Kaartenregen en gelijk spel bij Den Bosch – Jong Ajax

De wedstrijd tussen FC Den Bosch en Jong Ajax is geĆ«indigd in gelijkspel. Met een eindscore van 1 – 1 ging beide ploegen met een punt naar huis. FC Den Bosch kreeg eenmaal een rode kaart te zien, met als gevolg dat slechts 10 speler het eindsignaal hoorde.

Bij rust stond het nog 1 – 0. De wedstrijd werd in de 6e minuut geopend met een treffer van Stefano Beltrame. Het andere doelpunt kwamen van Jurgen Ekkelenkamp (75′, Jong Ajax).

Van het veld
Tijdens de wedstrijd kwam de gele kaart meerdere malen tevoorschijn. Deze gingen naar Mats Deijl (29′, FC Den Bosch), Oussama Bouyaghlafen (31′, FC Den Bosch), Wouter Van der Steen (44′, FC Den Bosch), Perr Schuurs (45′, Jong Ajax), Rauno Sappinen (49′, FC Den Bosch), Danny Verbeek (64′, FC Den Bosch), Ryan Gravenberch (66′, Jong Ajax) en Victor Jensen (73′, Jong Ajax). Oussama Bouyaghlafen ging met een gele kaart op zak, toch nog een stapje verder. Hij ontving in de 45e minuut zijn tweede kaart en moest van het veld.

| Aangepast: 4 september 2018 - 21:55
Delen:
Deel Kaartenregen en gelijk spel bij Den Bosch – Jong Ajax naar Google+