FC Den Bosch verliest in eigen huis van Almere City FC: 1 – 4

FC Den Bosch heeft in de competitie een ruime nederlaag geleden tegen Almere City FC . De club ging in Stadion de Vliert met 1 – 4 onderuit. FC Den Bosch kreeg eenmaal een rode kaart te zien, met als gevolg dat slechts 10 speler het eindsignaal hoorde.

Bij rust stond het nog 1 – 1. De wedstrijd werd in de 10e minuut geopend dankzij een penalty door Niek Vossebelt. De andere doelpunten van kwamen van de schoen van Rauno Sappinen (18′, FC Den Bosch), Niek Vossebelt (65′, Almere City FC), Edoardo Soleri (77′, Almere City FC) en Ricardo Kip (89′, Almere City FC).

Sam Kersten kon al vroeg omkleden. Na 8 minuten kreeg hij rood te zien en moest van het veld.

| Aangepast: 21 september 2018 - 23:28
Delen:
Deel FC Den Bosch verliest in eigen huis van Almere City FC: 1 – 4 naar Google+