Embleem 2019 ‘Oeteldonk leeft’ onthuld

Het embleem voor carnaval in Oeteldonk is zaterdag onthuld. Uit de 154 inzendingen zijn drie genomineerden naar voren gekomen. Hieruit koos de ministerraad de winnaar rondom het thema ‘Oeteldonk leeft’. Het ontwerp is gemaakt door Joery van Zandvoort.

Van Zandvoort (30 jaar) werd tijdens de uitreiking naar voren geroepen met de andere genomineerden Silas Korthout en Martijn de Bie. Samen keken zij met de andere aanwezigen hoe het winnende ontwerp door de minister van Evenementen onthuld werd. Het embleem zal de komende maanden op de deurmat belanden bij de leden van de Oeteldonkshe Club. Voor de jongste leden zijn kleine formaten uitgebracht. Wie geen lid is, kan het embleem bij de officiele punten kopen. Let er goed op dat op de achterkant het keurmerk staat.

De middag werd dit jaar voor het eerst gehouden in het creatieve deel van Den Bosch, de Tramkade. Onderdeel van de onthulling was een videofragment met ontwerpers, die soms al vele malen deel hebben genomen aan de jaarlijkse ontwerpwedstrijd. Ook werden de ontwerpers onder de 18 in de schijnwerpers gezet. Zij kregen van hun ontwerp een button-uitvoering.

| Aangepast: 22 september 2018 - 15:53
Delen:
Deel Embleem 2019 ‘Oeteldonk leeft’ onthuld naar Google+