FC Den Bosch wint van FC Eindhoven: 3 – 1

FC Den Bosch heeft drie punten gepakt tegen FC Eindhoven. Met een 3 – 1-overwinning bleek de ploeg uit Den Bosch te sterk.

Bij rust stond het nog 1 – 1. De wedstrijd werd in de 16e minuut geopend met een treffer van Nicol├ís Romat. De andere doelpunten van kwamen van de schoen van Elton Kabangu (43′, FC Eindhoven), Stefano Beltrame (66′, FC Den Bosch) en Sven Blummel die in de laatste reguliere minuut het winnende doelpunt maakte.

Gele kaart

Tijdens de wedstrijd kwam de gele kaart meerdere malen tevoorschijn. Deze gingen naar Oussama Bouyaghlafen (35′, FC Den Bosch), Jordy van der Winden (59′, FC Den Bosch), Danny Verbeek (75′, FC Den Bosch), Siebe Van Der Heyden (77′, FC Eindhoven), Collin Seedorf (82′, FC Eindhoven) en Marcelo Andre Veiga Lopes (84′, FC Eindhoven).

| Aangepast: 26 October 2018 - 23:03
Delen:
Deel FC Den Bosch wint van FC Eindhoven: 3 – 1 naar Google+