FC Den Bosch wint van FC Twente: 2 – 1

In de thuiswedstrijd heeft FC Den Bosch een zege geboekt op FC Twente. Met een eindscore van 2 – 1 gingen de ploegen van het veld. FC Den Bosch kreeg eenmaal een rode kaart te zien, met als gevolg dat slechts 10 speler het eindsignaal hoorde.

Bij rust stond het al 2 – 1. FC Den Bosch ging na 45 minuten met een voorsprong de kleedkamer in. De tweede helft bleef aan beide kanten het doel leeg. De wedstrijd werd in de 19e minuut geopend met een treffer van Stefano Beltrame. De andere doelpunten van kwamen van de schoen van Stefan Velkov (24′, FC Den Bosch) en Tom Boere (32′, FC Twente).

Maker van het tweede doelpunt Stefan Velkov ging met een gele kaart op zak nog een stapje verder. Hij ontving in de 77e minuut zijn tweede kaart en moest van het veld.

| Aangepast: 10 november 2018 - 14:40
Delen:
Deel FC Den Bosch wint van FC Twente: 2 – 1 naar Google+