FC Den Bosch wint van N.E.C. Nijmegen: 3 – 2

FC Den Bosch heeft de thuiswedstrijd van N.E.C. Nijmegen gewonnen. De Bosschenaren waren in Stadion de Vliert met 3 – 2 te sterk. N.E.C. Nijmegen speelde de wedstrijd uit met 10 man.

Bij rust stond het nog 1 – 1. De wedstrijd werd al in de 19e minuut door de gastploeg van trainer De Gier geopend met een treffer van Jonathan Okita. De gelijkmaker werd door Sven Blummel gemaakt (39′, FC Den Bosch). In de tweede helft werd het geduld van het publiek op de proef gesteld. Pas in de laatste twintig minuten van de wedstrijd liep de score verder op. Brahim Darri (72′, N.E.C. Nijmegen) maakte voor de uitploeg een tweede doelpunt, maar Danny Verbeek (80′, FC Den Bosch) en Jort van de Sande (90′, FC Den bosch) rondden de wedstrijd in het voordeel voor de thuisploeg af.

Rood

Joey Van den Berg haalde de tweede helft niet. ging met een gele kaart op zak, toch nog een stapje verder. Hij ontving in de 45e minuut zijn tweede kaart en moest van het veld.

| Aangepast: 7 december 2018 - 22:44
Delen:
Deel FC Den Bosch wint van N.E.C. Nijmegen: 3 – 2 naar Google+