Miljoenen likes voor een ei? Regionale omroepen zetten streekproducten in

Den Bosch Nieuws

Een ei op Instagram domineerde het nieuws, maar vooral social media de afgelopen dagen. En daar spelen de regionale omroepen in Nederland handig op in.

Uit het niets kwam het account @world_record_egg met 茅茅n opvallende post: een foto van een ei. Ondanks het algoritme van Instagram, is het de mystereuze Instagram’er gelukt om in no-time miljoenen likes te krijgen. Een oorzaak zou kunnen zijn dat likers anderen taggen in berichten en zo voor bekendheid zorgen.

De regionale omroepen hebben het ei-verhaal gevolgd en met hun ei-gen variant gekomen. Zo hebben Omrop Frysl芒n, Omroep Brabant en Omroep Gelderland een streekproduct online gezet. Nu rest de vraag; wie krijgt de meest l-ei-kes?

Ook lokaal zijn streekproducten op zoek naar records

| Aangepast: 15 januari 2019 - 22:10
Delen:
Deel Miljoenen likes voor een ei? Regionale omroepen zetten streekproducten in naar Google+