New Heroes met Graham op oorlogssterkte

New Heroes Basketball slaat opnieuw toe. Na het eerder vastleggen van Vernon Taylor contracteert de Bossche recordkampioen nu Torian Graham (25 jaar, 1.96m). De Amerikaan komt over van het sterke Apoel Nicosia uit de Cypriotische competitie. De shooting forward kwam eerder uit voor het Summer League team van NBA-ploeg Dallas Mavericks en tekende later een contract bij tevens een grote naam in het Amerikaanse basketball; Utah Jazz. Hij genoot zijn opleiding bij Arizona State.

Graham is een ‘drie’ die bekend staat om zijn atletische vermogen en goede schot. Met zijn ‘wingspan’ is hij in staat om verschillende soorten spelers te verdedigen en is hij sterk wanneer het aankomt op rebounden. Bovenal haalt New Heroes een speler met een echte winnaarsmentaliteit in huis.

Coach Ivica Skelin kijkt uit naar de samenwerking: “Toen ons ter ore kwam dat Apoel Nicosia opzoek was naar een ander type speler en Torian mogelijk beschikbaar was, zijn bij ons alle verloven ingetrokken. Het is een team effort van de technische staf en kantoor geweest om hem vast te leggen. Torian gaat ons op en naast het veld een impuls geven. De belangrijkste maanden van het seizoen liggen voor ons en ik ben blij dat hij aan onze zijde staat. Samen met de komst van Vernon Taylor zijn we eindelijk op oorlogssterkte.”

“Ik kom met één doel naar Nederland en dat is winnen. De afgelopen jaren heb ik geleerd wat er nodig is om te presteren en de komende maanden ga ik er alles aan doen om Den Bosch trots te maken”, vertelt Torian Graham. De aanwinst vervolgt: “Uit de gesprekken met de club blijkt dat iedereen gebrand is om terug te keren aan de top en ik ben trots dat ik hieraan mag bijdragen. Ik zal niet teleurstellen.”

| Aangepast: 18 januari 2019 - 08:41
Delen:
Deel New Heroes met Graham op oorlogssterkte naar Google+