Heroes Den Bosch start tegen Den Helder Suns en viert 10 jaar Stefan Wessels

Omcirkel donderdag 3 oktober in je agenda, want dan speelt Heroes Den Bosch de ‘home opener’ plaats; de eerste thuiswedstrijd van het seizoen en direct een speciale. Er wordt uitgebreid stilgestaan bij 10 jaar Stefan Wessels. De captain staat aan de vooravond van zijn elfde seizoen en de Bossche topclub laat het niet stilletjes aan zich voorbij gaan. “Het belooft een warme en speciale avond te worden.”

Waar Stefan Wessels een vertrouwd gezicht is, zijn er ook veel nieuwe gezichten. International Thomas van der Mars tekende deze zomer een driejarig contract en met het aantrekken van Jean-Marc Jaumin beschikt Heroes Den Bosch over een ervaren topcoach. Daarnaast zijn er volop talenten zoals Chambers, Clarance en Wilson vastgelegd die gegarandeerd voor spektakel gaan zorgen.

Tegenstander die avond is Den Helder Suns. Een ploeg waarmee in het verleden menig clash ‘uitgevochten’ is. Het team uit Noord-Holland heeft zich deze zomer versterkt met twee sterke Amerikanen en is uit op een stunt. In de voorbereidingen startte de Suns met een verlies tegen stadsgenoot Zeemacht, maar wist zich daarna te herpakken in Luxemburg en tegen BAL.

Bron: Heroes Den Bosch

| Aangepast: 28 september 2019 - 22:28
Delen:
Deel Heroes Den Bosch start tegen Den Helder Suns en viert 10 jaar Stefan Wessels naar Google+