‘Oeteldonk Borrelt’ Thema carnaval in Den Bosch 2021

Het thema voor het carnaval in Den Bosch in 2021 is ‘Oeteldonk Borrelt’. Het thema werd dinsdagnacht na de begrafenis van Knillis en Hendrien bekend gemaakt.

Ook dit jaar stonden de Oeteldonkers met smacht te wachten op wat het nieuwe thema zou zijn. Na het wegzakken van het duo in de sokkel, daalde het motto als een regen over de carnavalvierders. Net als voorgaande jaren vraagt de Oeteldonksche Club de Oeteldonkers om hun inspiratie in de embleem ontwerpwedstrijd.

Alle inzendingen moeten vóór dinsdag 7 april ingezonden zijn via de speciale pagina. Op deze pagina staan ook de eisen zoals de afmetingen.

Populair
De afgelopen jaren is de populariteit van de ontwerpwedstrijd gestegen, zo blijkt ieder jaar weer uit het aantal deelnemers, maar vooral het aantal kinderen dat meedoet. De bekendmaking is vaak in september. Sta jij er ook om te zien of jouw embleem gewonnen heeft?

| Aangepast: 1 maart 2020 - 11:09
Delen:
Deel ‘Oeteldonk Borrelt’ Thema carnaval in Den Bosch 2021 naar Google+