Wedstrijden Heroes Den Bosch opgeschort

Tot en met 31 maart a.s. spelen Heroes Den Bosch en de Basketball Academy geen wedstrijden. “Hierin volgt de club de aangekondigde maatregelen van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) op. Ook is er nauw contact met NOC*NSF en vanzelfsprekend de collega clubs en de bestuurders van de Dutch Basketball League”, aldus de club op donderdag.

Ondanks de onzekerheid van de huidige situatie heerst er een positieve sfeer in de spelersgroep. “Vanochtend en vanavond heeft de clubleiding met spelers en staf gesproken en hen duidelijk gemaakt dat de club bereid is mee te denken en keuzes te allen tijde zal respecteren.”

“Ook is er goed contact geweest met Henry Caruso, die ervoor gekozen heeft om naar zijn familie in de Verenigde Staten af te reizen. Henry heeft aangegeven weer paraat te staan wanneer het seizoen hervat wordt. De overige Amerikaanse spelers bepalen ‘as we speak’ welke keuzes zij gaan maken omtrent het al dan niet terugkeren naar hun thuisland.“

Houd de site van Heroes Den Bosch in de gaten voor meer informatie.

| Aangepast: 13 maart 2020 - 08:40
Delen:
Deel Wedstrijden Heroes Den Bosch opgeschort naar Google+