‘Succesvolle ‘Bossche zomer voorbij

Den Bosch Nieuws

De Bossche zomer is voorbij. De periode waarin de Bosschenaren op zoek moesten naar een alternatief voor festivals als Boulevard is afgesloten. Zo laat de gemeente weten.

Volgende gemeente was het een succes. “De Kemping op het Wilhelminaplein, een beachvolleybalveld aan de Noorderplas in de Maaspoort, de Spaanse strandvibes van Costa del Silo aan de Tramkade, een openluchttheater aan de Citadel, een wijkwandeling door de Graafse Wijk en een zee van picknickkleedjes verspreid door het Zuiderpark. Een greep uit de vele initiatieven die de afgelopen twee maanden onder de noemer De Bossche Zomer kriskras in de stad succesvol zijn ontplooid”.

Het College zegt trots te zijn op wat er mogelijk is gebleken. “Samen hebben we gekeken naar de mogelijkheden in deze coronatijd. En dat bleek toch heel veel te zijn. Ontmoeting op een veilige manier werd mogelijk, en ruimte werd gebruikt in de hele gemeente. Wat een creativiteit en veerkracht hebben we gezien. We hebben genoten van alle geweldige initiatieven die overal te vinden waren. Grote dank voor deze fantastische inzet!”

Op de website van de Bossche Zomer is een vragenlijst om te laten weten wat jij ervan vond.

Meer informatie: https://www.s-hertogenbosch.nl/nieuwsbericht/archive/2020/09/article/detail/News/tis-weer-voorbij-die-bossche-zomer/

| Aangepast: 2 september 2020 - 12:34
Delen:
Deel ‘Succesvolle ‘Bossche zomer voorbij naar Google+