FC Den Bosch huurt talentvolle Bongiovanni van AS Monaco

Den Bosch Nieuws

FC Den Bosch en AS Monaco hebben een akkoord bereikt over de huur van aanvaller Adrien Bongiovanni. De twintigjarige Belg speelt hierdoor de rest van het seizoen in in het blauw-wit van FC Den Bosch. 

Bongiovanni werd de afgelopen seizoenen al meerdere malen verhuurd door de Monegasken. De aanvaller speelde tot nu toe 44 wedstrijden in het betaald voetbal voor onder meer Cercle Brugge en AS Béziers.

Adrien trainde al enige tijd mee en maakte indruk in het oefenduel met Jong AZ (2-2) op 24 augustus. “We zijn heel blij dat we er met Monaco zijn uitgekomen. Adrien is een creatieve speler die onze huidige selectie van een kwaliteitsimpuls gaat voorzien”, aldus technisch manager Jan Gösgens.

Het bericht FC Den Bosch huurt talentvolle Bongiovanni van AS Monaco verscheen eerst op FC Den Bosch.

| Aangepast: 6 september 2020 - 16:58
Delen:
Deel FC Den Bosch huurt talentvolle Bongiovanni van AS Monaco naar Google+