Wedstrijdinformatie FC Den Bosch – MVV Maastricht

Den Bosch Nieuws

De tweede thuiswedstrijd staat op het programma. Op dinsdag 22 september speelt FC Den Bosch een thuiswedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie tegen MVV Maastricht. Seizoenkaarthouders krijgen de mogelijkheid om een stoel te reserveren.

Reserveer jouw plaats in Stadion De Vliert
Vanaf vrijdag 11 september, omstreeks 15:00 uur, is het voor seizoenkaarthouders mogelijk om een stoel te reserveren. Het reserveren van jouw stoel kan zowel online via de FC Den Bosch app als via tickets.fcdenbosch.nl. Daarnaast is het ook mogelijk om bij de receptie van Stadion De Vliert een plaats te reserveren. Tickets reserveren kan tot en met zondag 20 september.

Seizoenkaarthouders uit hetzelfde gezin
Seizoenkaarthouders uit hetzelfde gezin kunnen tot en met woensdag 16 september stoelen naast elkaar reserveren. Reserveren van een stoel naast een gezinslid is mogelijk door een mail te sturen naar info@fcdenbosch.nl of langs te gaan bij de receptie van Stadion De Vliert. Ter verificatie verzoeken wij jullie een mail te sturen met het e-mailadres waarmee je ook jouw seizoenkaart hebt aangekocht.

Reserveren per e-mail? Let wel: ter verificatie verzoeken wij jullie om een e-mail te sturen met het e-mailadres waarmee je ook jouw seizoenkaart hebt aangekocht.

Openingstijden receptie Stadion De Vliert
De receptie in Stadion De Vliert is geopend op werkdagen (ma, di, wo, do en vr) van 09:00 tot 17:00 uur.

Het bericht Wedstrijdinformatie FC Den Bosch – MVV Maastricht verscheen eerst op FC Den Bosch.

| Aangepast: 9 september 2020 - 11:00
Delen:
Deel Wedstrijdinformatie FC Den Bosch – MVV Maastricht naar Google+