John Vos tot 2024 bij FC Den Bosch

Den Bosch Nieuws

Keeperstrainer John Vos (33) heeft zijn contract met drie seizoenen verlengd. De oud-doelman van FC Den Bosch blijft tot 2024 in dienst als keeperstrainer van het eerste elftal en de jeugdopleiding van de club. Het contract van Vos liep nog door tot en met de zomer van 2021.

Vos volgde in het seizoen 2017-2018 clubicoon Jan van Grinsven op als keeperstrainer. Hij heeft het na drie seizoenen nog altijd uitstekend naar zijn zin in de hoofdstad van Noord-Brabant:  “Ik ben trots op het vertrouwen dat de club in mij uitspreekt. Ik kijk ernaar uit om de komende jaren de keepers van zowel het eerste elftal als de jeugdopleiding naar een hoger plan te tillen”, aldus een tevreden John Vos.

Het bericht John Vos tot 2024 bij FC Den Bosch verscheen eerst op FC Den Bosch.

| Aangepast: 10 september 2020 - 15:34
Delen:
Deel John Vos tot 2024 bij FC Den Bosch naar Google+