Catering Stadion De Vliert 2020-2021

Den Bosch Nieuws

De tweede thuiswedstrijd van het seizoen staat voor de deur. Op dinsdagavond 22 september speelt FC Den Bosch om 21:00 uur in De Vliert tegen MVV Maastricht.

Naar aanleiding van het eerste thuisduel met FC Dordrecht zijn er vanuit supporters gelederen enkele vragen richting de club gesteld met betrekking tot de catering. In vergelijking met het vorig seizoen zijn er enkele veranderingen doorgevoerd:

Catering M-Side
Bezoekers die plaatsnemen op de M-Side worden in de gelegenheid gesteld om een hapje of drankje te kopen bij de desbetreffende cateringpunten. De betaalwijze zal echter anders geschieden dan men op de M-Side in de voorbijgaande jaren gewend was.

Supporters worden namelijk bij voorkeur gevraagd om per pin af te rekenen. Contant afrekenen is niet meer mogelijk. Het is wel mogelijk om contant geld in te wisselen voor een tegoed op een betaalpas. Er zal voorafgaand, tijdens en na de wedstrijd een medewerker van Top Events rond de tunnel aanwezig zijn die contant geld aanneemt en het desbetreffende bedrag op een betaalpas zet.

Overige vakken
Ook op de andere tribunes in Stadion De Vliert worden bezoekers gevraagd om zoveel mogelijk per pin af te rekenen.

Munten vorig seizoen
Door de plotselinge stopzetting van seizoen 2019-2020 beschikken veel supporters nog over oude munten uit dat seizoen. Om onze fans tegemoet te komen is het tot en met de thuiswedstrijd tegen Excelsior Rotterdam (23 oktober 2020) mogelijk om met munten uit seizoen 2019-2020 af te rekenen.

Gratis versnapering
Wij zijn ons ervan bewust dat tijdens de eerste thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht niet alles vlekkeloos is verlopen. Ter compensatie bieden we alle supporters aanstaande dinsdag een gratis versnapering.

Het bericht Catering Stadion De Vliert 2020-2021 verscheen eerst op FC Den Bosch.

| Aangepast: 18 september 2020 - 15:27
Delen:
Deel Catering Stadion De Vliert 2020-2021 naar Google+