Wedstrijden betaald voetbal drie weken zonder publiek

Den Bosch Nieuws

Het kabinet heeft, in samenspraak met het RIVM, maandagavond in een persconferentie aanvullende maatregelen aangekondigd in de strijd tegen het coronavirus. Wedstrijden in het betaald voetbal zullen vanaf dinsdag 29 september (18:00 uur) minimaal drie weken achter gesloten deuren worden afgewerkt.

Dit betekent dat de thuiswedstrijden tegen Almere City FC (6 oktober) en Helmond Sport (12 oktober) niet toegankelijk zijn voor publiek. Ondanks alle maatregelen die FC Den Bosch de afgelopen (thuis)wedstrijden heeft genomen en die naar tevredenheid door onze supporters zijn opgevolgd, is er door het kabinet het besluit genomen om extra maatregelen te treffen om een landelijke lockdown te voorkomen. Na een periode van drie weken wordt de situatie opnieuw geëvalueerd.

De extra maatregelen komen hard aan binnen de algehele voetbalbranche. Algemeen directeur Rob Almering: “Laten we voorop stellen dat de volksgezondheid op nummer één staat. Echter overheerst op dit moment de teleurstelling. Wij hebben alles uit de kast gehaald en forse investeringen gedaan om onze fans zo coronaproof mogelijk toegang tot wedstrijden te bieden. Die maatregelen zijn door iedereen keurig opgevolgd, waarvoor wij meermaals de complimenten mochten ontvangen. Het is dan ook erg zuur dat we onze seizoenkaarthouders en sponsors nu opnieuw geen plaats in het stadion kunnen bieden.”

Het bericht Wedstrijden betaald voetbal drie weken zonder publiek verscheen eerst op FC Den Bosch.

| Aangepast: 29 september 2020 - 12:26
Delen:
Deel Wedstrijden betaald voetbal drie weken zonder publiek naar Google+