In Memoriam: Frans van den Boorn

Den Bosch Nieuws

Helaas hebben we een zeer trieste mededeling die wij met jullie willen delen. Op woensdag 23 september j.l. heeft Frans een eenzijdig ongeluk gehad waarbij hij ernstige verwondingen heeft opgelopen en hierdoor in coma is geraakt. Op zondag 4 oktober hebben wij het nieuws ontvangen dat er geen verbetering kwam in zijn situatie en heeft zijn familie bevestigd dat Frans op 27-jarige leeftijd is heengegaan in het bijzijn van zijn familie. Woorden schieten te kort voor dit vreselijke verlies. Een enthousiast persoon die kleur gaf binnen de club.

Frans was tot voor kort meerdere seizoenen actief als teammanager en later als assistent-trainer bij de teams Jo14, Jo15 en Jo10. We zullen zijn enthousiasme voor de spelers, club en het spel nooit vergeten en de herinneringen die we samen binnen en buiten veld hebben meegemaakt voor altijd koesteren.

Als club hebben we een bos bloemen bij de familie gebracht en hebben we met het team en familie stil gestaan bij de plaats van het ongeluk. Ook is er vanuit de familie gevraagd om een bijdrage te leveren aan de uitvaart.

We wensen zijn naasten en alle FC-ers die Frans goed hebben gekend, heel veel sterkte bij de verwerking van dit grote verlies.

Wilt u een kaartje sturen als eerbetoon dan kan dit naar

De Bréautélaan 21

5263 GC Vught

Tav Familie Den Boorn

 

Het bericht In Memoriam: Frans van den Boorn verscheen eerst op FC Den Bosch.

| Aangepast: 7 oktober 2020 - 11:50
Delen:
Deel In Memoriam: Frans van den Boorn naar Google+