Transfer: Romano Postema op huurbasis van FC Groningen naar FC Den Bosch

DEN BOSCH – FC Den Bosch heeft voor het sluiten van de transfermarkt nog een nieuweling aan de selectie weten toe te voegen. Romano Postema komt op huurbasis over van FC Groningen. De 18-jarige aanvaller sluit aan bij de selectie van trainer Erik van der Ven en speelt de rest van dit seizoen in het blauw-wit.

De talentvolle spits debuteerde in het seizoen 2019-2020 namens FC Groningen in de Eredivisie en speelde tot nu toe veertien duels op het hoogste niveau. “Romano is één van de toptalenten van FC Groningen. Wij zijn heel blij dat we hem een podium kunnen bieden om zich verder te ontwikkelen. Met zijn snelheid en doelgerichtheid denk ik dat Romano prima bij onze huidige groep past”, aldus technisch manager Jan Gösgens.

Het bericht verscheen eerst op FC Den Bosch.

| Aangepast: 7 oktober 2020 - 11:50
Delen:
Deel Transfer: Romano Postema op huurbasis van FC Groningen naar FC Den Bosch naar Google+