Tot 20 oktober beperkt aantal ontheffingen voor regio

Den Bosch Nieuws

DEN BOSCH – De voorzitter van de Veiligheidsregio Brabant Noord Jack Mikkers heeft dinsdag besloten in deze regio een beperkt aantal ontheffingen te gaan verlenen. Dit geldt de komende 2 weken tot dinsdag 20 oktober op samenkomsten met maximaal 30 personen in gebouwen van groot belang voor de regio.

Op de site van de gemeente is te lezen dat ‘vanaf vandaag in theaters, culturele centra en poppodia maximaal 250 bezoekers welkom zijn’. Voor iedere locatie geldt wel een protocol op basis van de RIVM-richtlijnen en de afspraken uit de nieuwe noodverordening, zo meldt de site. “Eventuele horeca om 22.00 uur moet sluiten en dat gezelschappen die een voorstelling bezoeken uit maximaal 4 personen mogen bestaan”.

Lees meer

| Aangepast: 7 oktober 2020 - 06:00
Delen:
Deel Tot 20 oktober beperkt aantal ontheffingen voor regio naar Google+