Voetbaldrukker nieuwe mediapartner FC Den Bosch

Den Bosch Nieuws

In Voetbaldrukker heeft FC Den Bosch een nieuwe mediapartner gevonden. Voetbaldrukker, onderdeel van De Sportdrukker B.V., gaat voor FC Den Bosch het zakelijk magazine verzorgen, de presentatiegids voor de jeugdopleiding en een huis-aan-huis blad dat in gemeente ‘s-Hertogenbosch wordt verspreid.

Met Voetbaldrukker heeft FC Den Bosch een betrouwbare partner aan zich gebonden met veel ervaring. Voetbaldrukker verzorgt al jaren voor vele andere betaald voetbalorganisaties de complete inhoud van programmaboekjes en magazines. Door de samenwerking met Voetbaldrukker worden dan ook verschillende werkzaamheden uit handen genomen. Zo benadert Voetbaldrukker de sponsoren voor het kopen van een advertentie in de verschillende geprinte media van de FC. Een deel van deze opbrengsten gaat direct naar de club.

Voor de zakelijke markt heeft FC Den Bosch een speciaal magazine: twee keer per jaar belicht de club de commerciële kant, inclusief een aantal bijzondere verhalen over haar sponsoren. De oplage van het blad ligt rond de 1.000 en het magazine wordt verstuurd naar de gehele Businessclub, diverse bedrijven in en rond ‘s-Hertogenbosch en leestafels in de stad. Een mooi podium om bedrijven te profileren! Voetbaldrukker zal in omgang met FC Den Bosch sponsoren benaderen voor de verschillende magazines.

Mede dankzij de brede ervaring en goede recensies van andere clubs ziet FC Den Bosch de samenwerking met veel vertrouwen tegemoet. Greetje Derks over de nieuwe samenwerking: “In Voetbaldrukker hebben wij een partner gevonden die onze verschillende magazines kan verzorgen met de kwaliteit die wij graag zien. Wij kunnen sponsoren en supporters daarmee een inhoudelijk en visueel goed product aanbieden.”

Het bericht Voetbaldrukker nieuwe mediapartner FC Den Bosch verscheen eerst op FC Den Bosch.

| Aangepast: 12 oktober 2020 - 15:58
Delen:
Deel Voetbaldrukker nieuwe mediapartner FC Den Bosch naar Google+