Wijzigingen in speelschema tweede periode

Den Bosch Nieuws

De KNVB heeft maandagmiddag meerdere wijzigingen in het wedstrijdschema voor de tweede periode aangekondigd. Enkele wijzigingen zullen ook betrekking hebben op wedstrijden van FC Den Bosch. Het betreft in totaal vier wedstrijden. Te beginnen met de uitwedstrijd bij Roda JC. Het duel in Kerkrade zou aanvankelijk op vrijdag 30 oktober gespeeld worden. Het treffen is verzet naar zaterdag 31 oktober (16:30 uur). Ook het uitduel in Deventer tegen Go Ahead Eagles is verplaatst van zondag 15 november naar maandag 16 november (20:00 uur). Daarnaast zullen de thuiswedstrijden tegen Jong Ajax (nu vrijdag 20 november, 21:00 uur) en NEC Nijmegen (zondag 6 december, 12:15 uur) op een andere dag en tijdstip worden afgetrapt.

Dankzij deze wijzigingen zullen alle wedstrijden van FC Den Bosch live te volgen zijn via FOX Sports.

Wijzigingen tweede periode:

Zaterdag 31 oktober | 16:30 uur | Roda JC – FC Den Bosch

Maandag 16 november | 20:00 uur | Go Ahead Eagles – FC Den Bosch

Vrijdag 20 november | 21:00 uur | FC Den Bosch – Jong Ajax

Zondag 6 december | 12:15 uur | FC Den Bosch – NEC Nijmegen

Het bericht Wijzigingen in speelschema tweede periode verscheen eerst op FC Den Bosch.

| Aangepast: 12 oktober 2020 - 18:41
Delen:
Deel Wijzigingen in speelschema tweede periode naar Google+