11-11 in Oeteldonk: Elluf-elluf gaat digitaal door

DEN BOSCH – Op 11-11 wordt normaal gezien het carnavalsseizoen geopend. Door de coronamaatregelen is dat niet mogelijk op de manier van de voorgaande jaren. Dat weerhoudt de Oeteldonkers niet om bij deze dag stil te staan.

De Oeteldonksche Club heeft een programma samengesteld zodat de Oeteldonkers toch de rood-wit-gele opening van het seizoen kunnen vieren. “Het zal een bijzondere editie zijn, maar d’n Elfde van d’n Elfde is en blijft natuurlijk de dag waarop ons carnavalsseizoen wordt geopend”, zegt de Oeteldonksche Club op de website. “Voor 2020 hebben we het woord ‘emosie’ uiteraard een andere invulling gegeven. De hele dag zijn we online, en maken we er thuis samen een prachtig feest van.”

Bekijk hier het programma.

| Aangepast: 14 oktober 2020 - 11:07
Delen:
Deel 11-11 in Oeteldonk: Elluf-elluf gaat digitaal door naar Google+