FC Den Bosch verliest in laatste minuut van Excelsior

Den Bosch Nieuws

Drie dagen na de uitwedstrijd in en tegen Oss stond er opnieuw een duel in de Keuken Kampioen Divisie op het programma voor FC Den Bosch. Dit kwam Excelsior uit Rotterdam op bezoek in De Vliert.

FC Den Bosch trad voor het eerst sinds lange tijd weer eens aan in een formatie met drie spitsen. Monaco-huurling Bongiovanni begon als rechtsbuiten aan het duel, waardoor spits Postema naar de linkerkant verhuisde. Tot veel mogelijkheden leidde het niet in de eerste drie kwartier van de wedstrijd. Beide ploegen begonnen wat stroef aan de wedstrijd en wisten nauwelijks uitgespeelde kansen te creëren voor de rust.

Direct na rust leek de wedstrijd los te komen. Verdediger Brem Soumaoro ging in de fout, waarna hij een lichte overtreding begin op Omarsson. Het kostte hem een een tweede gele kaart en een strafschop tegen. Excelsior liet echter de grote kans vanaf elf meter liggen en zag de pingel van Reuven Niemeijer gestopt worden door Wouter van der Steen. De Bossche doelman, die later tot Man of the Match zou worden bekroond, speelde een hoofdrol in de tweede helft. Hij leek hoogstpersoonlijk een punt voor zijn ploeg eruit te slepen. Het liep echter anders af dan gehoopt; in de laatste minuut van de wedstrijd kopte Omarsson alsnog de 0-1 binnen achter Van der Steen. Een zure en onverdiende nederlaag voor FC Den Bosch.

Volgende week dinsdag 27 oktober gaat FC Den Bosch in het TOTO KNVB Bekertoernooi op bezoek bij VVV-Venlo. De wedstrijd zal om 19:45 uur aanvangen.

Het bericht FC Den Bosch verliest in laatste minuut van Excelsior verscheen eerst op FC Den Bosch.

| Aangepast: 23 oktober 2020 - 22:58
Delen:
Deel FC Den Bosch verliest in laatste minuut van Excelsior naar Google+