FC Den Bosch verliest thuis van Helmond Sport

Den Bosch Nieuws

DEN BOSCH – Aan de wedstrijd tegen Helmond Sport in de eigen Vliert heeft FC Den Bosch geen punt aan over gehouden. Na een weinig enerverende eerste helft, waarin beide teams geen enkel schot op doel konden noteren, deed uiteindelijk een matig eerste kwartier van de tweede vijfenveertig minuten de ploeg van trainer Erik van der Ven de das om. Door doelpunten van Van Keilegom (0-1) en Loukili (0-2) namen de Helmonders voldoende afstand van FC Den Bosch om uiteindelijk met de drie punten aan de haal te gaan. Hornkamp deed nog wel wat terug (1-2) namens de Bosschenaren en kansen op 2-2 werden er meerdere malen gecreĆ«erd, maar helaas mocht het niet baten deze avond.

Lang de tijd om te treuren is er dus niet voor FC Den Bosch. Aanstaande donderdag komt Almere City FC op bezoek in Stadion De Vliert. Het inhaalduel, dat vorige week nog werd afgelast vanwege corona gevallen bij beide ploegen, zal om 20:00 uur worden afgetrapt.

Het bericht FC Den Bosch verliest thuis van Helmond Sport verscheen eerst op FC Den Bosch.

| Aangepast: 23 oktober 2020 - 07:29
Delen:
Deel FC Den Bosch verliest thuis van Helmond Sport naar Google+