Informatie over carnaval in Oeteldonk

Van vrijdag 9 februari tot en met dinsdag 13 februari wordt er in de binnenstad carnaval gevierd. Officieel vieren we carnaval van zondag 11 februari tot en met dinsdag 13 februari. ’s-Hertogenbosch verandert dan in Oeteldonk. Duizenden boeren en durskes vieren het feest der feesten. Om dit in goede banen te leiden, werken de Oeteldonksche Club, horeca, gemeente en veiligheidspartners samen. Bereid je voor, het wordt druk We zien dat het ieder jaar drukker wordt in de binnenstad. Bereid je daarop voor. Zoek de ruimte op en houd de ledschermen in de gaten. Komde carnavallen? Wil je meer meten over de activiteiten van de Oeteldonksche Club, ga naar de website van de Oeteldonksche Club of download de app ‘oeteldonk’. Alle praktische informatie over bijvoorbeeld parkeren, statiegeldbekers, toiletvoorzieningen enzovoort vind je op de website van Visit Den Bosch. Woon/onderneem je in de binnenstad? We doen ons best om dit feest voor jouw voordeur in goede banen te leiden. Wil je weten hoe? Bekijk dan de veelgestelde vragen op de pagina Informatie voor bewoners/ondernemers in de binnenstad.  

Bovenstaande tekst is overgenomen uit de nieuwsfeed van de Gemeente Den Bosch

Lees verder bij Gemeente Den Bosch

| Aangepast: 8 februari 2024 - 09:23
Delen:
Deel Informatie over carnaval in Oeteldonk naar Google+