We kijken terug naar 2023

In de Gestelse buurt werken bewoners en professionals (buurtwerkers) samen aan projecten, zodat de buurt een fijne en aantrekkelijke plek is en blijft om te wonen. In de buurtvisie β€˜De Gestelse buurt werkt!’ staat welke onderwerpen de politie, gemeente, Farent en BrabantWonen samen met de bewoners aanpakken en hoe we dat doen. In dit jaaroverzicht (pdf) zetten we een aantal activiteiten uit 2023 op een rij. Daarnaast werd er het afgelopen jaar in de Gestelse buurt nog veel meer gedaan. Denk aan Carnaval en Halloween, de kindervakantieweek, van ZIA en het buurtteam, cursussen en bijeenkomsten in BBS Nieuw Zuid en de koffieochtenden in Buurthuisje De Guido.

Bovenstaande tekst is overgenomen uit de nieuwsfeed van de Gemeente Den Bosch

Lees verder bij Gemeente Den Bosch

| Aangepast: 18 maart 2024 - 10:05
Delen:
Deel We kijken terug naar 2023 naar Google+